Мисија и визија школе

Наша школа одавно није само васпитно – образовна установа. Њена врата су широм отворена за све добронамерне и подузетне људе. Домаћин је бројним школским спортским активностима, трибинама, културно-научним предавањима, еколошко- хуманитарним акцијама.

Желимо да у будућности наша школа остане место добре, креативне и позитивне енергије, где ће се ученици, као и њихови родитељи осећати безбедно, задовољно и добродошло. Где ће свако и поред различитости пронаћи своје место, скривене таленте, унапредити своје знање. Такође, свесни смо да у напредовању немају сви исте могућности, па нам је посебан циљ да помогнемо како надареним тако и ученицима који спорије напредују.

Раме уз раме, уз своје некадашње наставнике, нови млади кадар освежава и подмлађује нашу школу. То је и најбољи показатељ да смо на исправном путу и да нам се враћају млади људи који још желе да поделе своју енергију и знање са ученицима.

Да постану добри, мудри, племенити, хумани и часни људи – то је најважнија мисија наше школе и у томе не учествују само наставници. Уз чај, утешну реч, неретко и загрљај, наше теткице чине да је школа други дом и пријатно место на које се радо долази.

Мисија

Mисиja нaшe шкoлe je дa пoдстичeмo лични, социјални, емоционални и интелектуални рaзвoj учeникa и извoдимo успeшнe гeнeрaциje. Ученицима пружамо општа и стручна, теоријска и практична знања, која им омогућавају да се брзо и лако укључе у свет рада, као и да успешно наставе школовање.

Ми смо школа која:

Визија

Визија Школе је да буде установа где деца радо долазе, размењују знања и вештине и где се задовољно осећају ученици, наставници и родитељи.

Желимо да постанемо школа:

Реч директора школе

Руковођење колективом као што је школа је јако комплексно. Дугогодишње искуство из наставе много ми је помогло у послу који тренутно обављам. Сваку одлуку сам одмеравао вишеструко: као наставник, родитељ, ученик. То ме је довело до питања шта и како у овом послу, која је моја улога, где треба ићи, шта постићи. Можда су ово неки одговори:

Директор школе
Селимир Радосављевић