САЈАМ ОБРАЗОВАЊА

У великој сали Градске општине Гроцка 25.априла одржан је  осми по реду сајам образовања под називом „Пронађи пут до жељене школе“.

Циљ сајма је да се млади боље информишу на преласку из основне у средњу школу, и да се на овај начин успостави функционалан и одржив систем и програм професионалне оријентације. Потребно је да млади развију способност да донесу и спроведу промишљену, ваљану и самосталну одлуку о избору школе и занимања, као и да планирају каријеру и укључе се у свет рада.

Поред наше Средње школе на сајму се данас представило још 15 других школа, а будући средњошколци су показали велику заинтересованост.

Представљени су сви образовни профили које будући средњошколци могу да упишу. У презентовању  школе помогли су наши ученици гимназије, економске струке, фризера и прехрамбене струке. 

Остале објаве

ОБРАЗОВАЊЕ ВАНРЕДНИХ УЧЕНИКА У ШКОЛСКОЈ 2023/24.

ДИНАМИКА ИСПИТА ЗА ВАНРЕДНЕ УЧЕНИКЕ У ШКОЛСКОЈ 2023/24.   ИСПИТНИ РОК ПРИЈАВЉИВАЊЕ ИСПИТА ПРИПРЕМНА НАСТАВА ПОЛАГАЊЕ ИСПИТА ВАНРЕДНИ ИСПИТИ НОВЕМБАРСКИ ЈАНУАРСКИ АПРИЛСКИ ЈУНСКИ АВГУСТОВСКИ 23.10.-27.10.2023.

Почетак школске године

Црвена смена (подручја рада економија и производња и прерада хране) полазе у школу 1. септембра после подне, са почетком у 13.50 сати, а плава смена