САЈАМ ОБРАЗОВАЊА

У великој сали Градске општине Гроцка 25.априла одржан је  осми по реду сајам образовања под називом „Пронађи пут до жељене школе“.

Циљ сајма је да се млади боље информишу на преласку из основне у средњу школу, и да се на овај начин успостави функционалан и одржив систем и програм професионалне оријентације. Потребно је да млади развију способност да донесу и спроведу промишљену, ваљану и самосталну одлуку о избору школе и занимања, као и да планирају каријеру и укључе се у свет рада.

Поред наше Средње школе на сајму се данас представило још 15 других школа, а будући средњошколци су показали велику заинтересованост.

Представљени су сви образовни профили које будући средњошколци могу да упишу. У презентовању  школе помогли су наши ученици гимназије, економске струке, фризера и прехрамбене струке. 

Остале објаве

ШКОЛСКА СЛАВА СВЕТИ САВА

Поштовани пријатељи Средње школе у Гроцкој,Позивамо вас да присуствујете свечаној приредби поводом школске славе Светог Саве. Уз школски хор и рецитал, наступиће и Културно-уметничко друштво

ЗИМСКИ РАСПУСТ

Свим ученицима и родитељима наших ученика колектив ,,Средње школе“ у Гроцкој жели срећне предстојеће празнике. Друго полугодиште почиње 22.јануара. Прве недеље другог полугодишта црвена смена је